19.12.12

Princess Accessories

Όταν πριν λίγες μέρες χτύπησε το τηλέφωνο για φωτογράφιση κοσμημάτων, ήξερα ότι είχα τη συνταγή για σίγουρη επιτυχία, μιας και η νεαρή δημιουργός τους είναι το καλύτερο μοντέλο που θα μπορούσε να ζητήσει ποτέ φωτογράφος! 
Γλυκειά, με ομορφιά σπάνια, εξωτική και πολύ συνεργάσιμη παρόλη την αμηχανία που φέρνουν εκ των πραγμάτων οι "στημένες" φωτογραφίσεις.
Όλον τον καιρό που έχω εξαφανιστεί -και στα διαλείμματα μεταξύ θηλασμών, σχολείου, μπαλέτου και μαγειρέματος- ετοιμάζω λίγο λίγο ένα μικρό στούντιο στη σοφίτα του σπιτιού μας (coming soon) το οποίο αποδείχτηκε σωτήριο στην προκειμένη περίπτωση.
Το μικρό αυτό στούντιο φιλοξένησε και τη φωτογράφιση των κοσμημάτων που διάλεξε η Μαρία για τη σελίδα που ετοιμάζει στο facebook.
Να σας συστήσω λοιπόν τη Μαρία από τα κοσμήματα "Princess accessories"!
 Αν δείτε στις φωτογραφίες κάτι που σας αρέσει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο mail mtraka@civag.com. Οι τιμές της είναι εξαιρετικά προσιτές και είναι ιδανική ευκαιρία να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σας στηρίζοντας ταυτόχρονα μια νεαρή δημιουργό!



5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και στις δύο! Είναι χαρά να βλέπεις στη σημερινή εποχή νέους ανθρώπους με τόσο ταλέντο να συνεργάζονται. Καλές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία δουλειά! Πέρα από τις ίδιες τις φωτογραφίες βρίσκω καταπληκτικό τον συνδυασμό των χρωμάτων στα κολλάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβερές φωτογραφίες και κοσμήματα!! πολύ ωραία το σκέφτηκες με τη σοφίτα!! :) φιλάκια πολλά, καλές γιορτές εύχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφα και τα κοσμήματα και η δημιουργός τους και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!
    Μπράβο σου Μαριαννάκι :) Η ιδέα με τη σοφίτα είναι σωτήρια και πόσο σε ζηλεύω που έχεις σοφίτα..
    Καλή επιτυχία κορίτσι μου και καλές γιορτές να έχεις με την οικογένειά σου :))!!
    Σε γλυκοφιλώ **

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...