24.3.13

Weekly Moodboard 12 (Lent)


Καλή Σαρακοστή!
Αυτή η εβδομάδα μας βρήκε να μετράμε αμυγδαλάκια ημέρες μέχρι το Πάσχα και να σιγο-μουρμουράμε άσκοπα παράπονα για το πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες.
Το νιώθετε και εσείς ή είναι η ιδέα μου ότι σαν ήμασταν μικρότεροι οι μέρες ήταν μεγαλύτερες -για να μην πω ατελείωτες;


Για να βεβαιωθούμε λοιπόν ότι δεν κάνουμε λάθος στο μέτρημα των εβδομάδων προμηθευτήκαμε αυτή την υπέροχη, συλλεκτική κυρά Σαρακοστή από τις εκδόσεις εν Πλω. Όσοι έχετε παιδιά γύρω σας θα την εκτιμήσετε απίστευτα.


Επιδοθήκαμε σε νηστίσιμα μαγειρέματα.



 ...και αρχίσαμε τις γκρίνιες, όπως κάθε χρόνο, για το πόσο πολύ θέλουμε αυτό το Πάσχα να έχουμε κουνελάκια ολόδικά μας στο σπίτι!
Έχουν όλα τα πιτσιρίκια εμμονή με κάποιο "κατοικίδιο", ή μόνο τα δικά μας άραγε;



*******************
Τα Moodboards της φετινής χρονιάς τα ξεκίνησε η Lyriel από το Biscoto. Μήπως θέλεις να μπεις κι εσύ στην παρέα; Για ρίξε μια ματιά εδώ Τα ιστολόγια που συμμετέχουν είναι :





Every day happy home        
Follow my blog with Bloglovin

7 σχόλια:

  1. Οπως πάντα η ομορφιά μέσα από την απλότητά της ξεχύνεται μέσα από τις φωτογραφίες σου!!! Με το καλό να έρθει το Πάσχα και με το καλό να κόψετε και όλα τα ποδαράκια της κυρά σαρακοστής!!! Callie by ANthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζω κι εγω υπερ για τα κουνελάκια! Καλη Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα παιδάκια θέλουν κατοικίδια...και ναι, οι μέρες όσο μεγαλώνουμε φεύγουν πιο γρήγορα!!
    Υπέροχες όλες οι φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εμένα θυμάμαι μικρή μου άρεσαν πολύ τα κουνελάκια!! είχε η γιαγιά μου στο χωριό και όποτε πηγαίναμε τα ζουλάγαμε!!! τι φταίνε κι εκείνα! χα χα.. πανέμορφες οι φωτογραφίες σου και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο η κυρά Σαρακοστή! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς θέλουμε σκυλάκι και ναι οι μέρες ήταν ατελείωτες όταν ήμασταν μικροί, τα καλοκαίρια θυμάμαι πιο πολύ που ήταν σαν χρόνος ολόκληρος.
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω μικρη παρολο που στο εξοχικο ειχαμε διαφορα ζωακια ηθελα να εχω και στην Αθηνα,ενα Πασχα θυμαμαι τους καταφερα κ πηρα ενα παπακι,κακη επιλογη οπως και το κουνελακι που τα κανουν παντου και συνεχως!!!εκτος αν εχετε αυλη!ε μετα περιοριστηκα σε ψαρακια,καναρινακια και χελωνακια...Καλη Σαρακοστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια πότε πέφτει το Πάσχα φέτος; Ιδέα δεν έχω..
    Οι φωτογραφίες σου είναι μαγικές, αυτή η λαγάνα και τα αμυγδαλάκια που τα μετράνε τα παιδικά δαχτυλάκια, όνειρο :)) Όσο για τα κουνελάκια, αν έχεις χώρο με πρασινάδα, ναι, γιατί όχι ;)

    Καλή Σαρακοστή Μαριάννα μου !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...