20.2.15

Νέα & μία πρόσκληση σε φωτογράφιση

Λίγα νέα από τις μέρες μας.
 Βρήκαμε ξανά την πολυαγαπημένη μας ρουτίνα!
 Όπως φαίνεται όμως έχουμε μπροστά μας άλλη μια μετακόμιση.
Είναι παράξενο ότι ήρθαμε σε αυτό το σπίτι χωρίς πράγματα & καθώς ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση, συνειδητοποιώ ότι πρέπει κιόλας να κάνω ξεκαθάρισμα πριν πακετάρω. 
Πώς γίνεται αυτό;!; 
Πώς γίνεται να έχουμε ξανά τόσα πολλά παιχνίδια; Είχα υποσχεθεί ότι αφού δεν υπάρχουν πια οι "συναισθηματικής αξίας" θησαυροί αιώνων που μάζευα τόσο καιρό, θα είμαι απόλυτα μινιμάλ. Απέχω πολύ ακόμη… ακόμη!

Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε σε υπερδόσεις την αγάπη σας, με μορφή πακέτων από το ταχυδρομείο, μηνυμάτων σε mail, κινητό, facebook, τηλεφωνημάτων που μας κάνουν όλα και καθένα χωριστά πολύ πολύ χαρούμενους. Η αξιοποιήση των σύγχρονων μέσων με τον βέλτιστο τρόπο, ή αλλιώς, μην τολμήσει κανείς να μου ξαναπεί ότι τα social media αποξενώνουν τους ανθρώπους, διότι τελικά όλα στα χέρια & τη δική μας προαίρεση βρίσκονται.

Με ρωτάτε πώς είναι τα παιδιά & πώς αντιμετωπίζουν τις αλλαγές μας.
Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή, μα τώρα νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Όταν δεν είμαστε άρρωστοι (διότι μας συμβαίνει συχνά φέτος) βγαίνουμε για τους αγαπημένους μας περιπάτους. Έχουμε καταλήξει πια σε κάποιες στάνταρντ διαδρομές και τις επαναλαμβάνουμε με ευλάβεια. Όλες καταλήγουν σε παιδική χαρά :)
Το περπάτημα, είναι η αγαπημένη μας οικογενειακή συνήθεια και περιμένουμε πώς και πώς την άνοιξη για να αμολυθούμε ξανά σε πιο μεγάλους περιπάτους. Με πολλή χαρά "έπεσα" πρόσφατα σε ένα άρθρο-ύμνο στο περπάτημα που ρηματοποίησε το πάθος μου για αυτό. Είναι αστείο ότι όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό, οι περιπατητικές διαδρομές είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνω. Αν υπάρχει και κάποιος φίλος ντόπιος για να με μυήσει στα μυστικά του τόπου, i am in my happy place!




Παράλληλα με τα νέα της ρουτίνας, τρέχουν διάφορα όμορφα πράγματα που με κάνουν χαρούμενη & αισιόδοξη. Θα σας γράψω για αυτά σε επόμενες αναρτήσεις. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την φωτογράφιση της καλοκαιρινής σειράς nightwear για την ελληνική εταιρεία felicita. Παραμένει πάντα έκπληξη για εμένα το ότι υπάρχουν και επιβιώνουν ακόμη μικρές, ποιοτικές βιοτεχνίες στην ελληνική αγορά. Αν δεν έχετε δει τη σχετική ανακοίνωση στο facebook, ψάχνουμε για ένα αγοράκι, γύρω στα 2 έτη, που θα ήθελε να φωτογραφηθεί για την εταιρεία και να πάρει ως δώρο το πακέτο των φωτογραφιών. Αν ενδιαφέρεστε, ή γνωρίζετε κάποιον που ενδιαφέρεται, μπορείτε να μου στείλετε email στο mariannafull@gmail.com 
Επίσης, αν υπάρξει μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορούμε να εξετάσουμε και πιο πολλές συμμετοχές κατόπιν συνεννόησης.
Τελική ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. 
Ανυπομονώ να διαβάσω δικά σας νέα.
Καλό σαββατοκύριακό!

 


13 σχόλια:

  1. Τελικά όλα είναι θέμα οπτικής και συγκυριών, καμιά φορά αντιμετωπίζουμε τη ρουτίνα ως κάτι αρνητικό και καμιά φορά την επιδιώκουμε. Εύχομαι γρήγορα να βρείτε την δική σας, αγαπημένη ρουτίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά! Εκεί που ακούγαμε ρουτίνα και ανατριχιάζαμε, τώρα την επιθυμούμε σαν βάλσαμο… :)

      Διαγραφή
  2. Άααχ, περπάτημα!Μια μακρινή αναμνηση...!Ίσως ξαναγίνει κάποτε, οταν σταματήσω να περπατάω σαν την πάπια. Σας ζήλεψα στις φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυαγαπημένη ρουτίνα μας, γράφεις και καλά θα κάνουν να το διαβάσουν όσοι δεν εκτιμούν και τόσο τη δική τους...χαίρομαι πολύ που την ξαναβρήκατε!!
    Οι φωτογραφίες σου όπως πάντα εκπληκτικές...καθόλου έκπληξη δε νιώθω για την πρόταση που σου έγινε,,,μακάρι να ακολουθήσουν πολλές πολλές ακόμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ!Τα ζουζουνάκια μεγάλωσαν πολύ,ο μικρός ψήλωσε...:)

    Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Μαριάννα μου!!! Μόνο αν βγούμε από την ρουτίνα μας τελικά την εκτιμάμε!! Κι εγώ περιμένω πως και πως να φτιάξει ο καιρός για βόλτες!!Μπράβο για την δουλειά!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Μαριάννα μου που επανήλθατε στους ρυθμούς σας!!! Ελπίζω η μετακόμιση να είναι για καλό!! Πολλά φιλιά και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Σαρακοστή!!! Δείχνει ότι είναι για καλό, μα ποτέ δεν ξέρεις αν δεν κάνεις το βήμα τελικά. Σε λίγο καιρό θα σας πω… ή θα σας γκρινιάζω :)

      Διαγραφή
  7. Μαριάννα μου θέλω να σου πω καταρχήν ότι όποτε βλέπω τις φωτογραφίες σου, είναι σαν να γεμίζει φως το μέρος, τόσο όμορφα φωτεινές και με υπέροχα χρώματα!! Πολύ χαίρομαι που βρήκατε τη ρουτίνα σας, εγώ είμαι από τους ανθρώπους που αγαπούν τη ρουτίνα, γιατί βασικά κρύβει πολλες εκπλήξεις... Καλή μετακόμιση και καλά περπατηματα !! Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία στη δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ χαίρομαι που σιγά σιγά όλα μπαίνουν σε μία σειρά για εσάς Μαριάννα μου. Τα φιλιά μου κ την αγάπη μου σου στέλνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε ρυθμό. Απλά δεν κατάλαβα γιατί μετακομίζετε ξανά. Για το σπίτι που βρήκατε. Η θα φύγετε από αυτό που βρήκατε και πάτε σε καινούργιο; Οπως και να χει χαίρομαι που είστε καλά. Τις πυτζάμες τις γνωρίζω φυσικά και χαίρομαι που σου έκαναν αυτή την πρόταση. Είσαι ταλέντο άλλωστε!!! Σε φιλώ πολύ! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ χαίρομαι που ολα παιρνουν το δρομο τους. Και ειμαι σιγουρη οτι θα αναδειξεις τα ρουχα της εταιρειας με τον καλυτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ χαίρομαι που ολα παιρνουν το δρομο τους. Και ειμαι σιγουρη οτι θα αναδειξεις τα ρουχα της εταιρειας με τον καλυτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...