29.9.15

Baptism Trilogy - The Before

Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρεθήκαμε για λίγες μέρες στη Κάρυστο.
Φωτογραφίσαμε τη βάπτιση που θα δείτε σήμερα, σε ένα χωριουδάκι που ούτε γνώριζα ότι υπάρχει, τους Μύλους. Με μάγεψε το μέρος αυτό, αρχικά διότι μου θυμίζει πολύ Πήλιο και κατά δεύτερον -τόσο τεμπέλα που είμαι- με την προσβασιμότητα του.
Σε 2 ώρες από την Αθήνα να έχω τις χάρες του Πηλίου; Yes please, i do!

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου υλικό από το χωριό, πράγμα που με έχει εξοργίσει τόσο πολύ ώστε υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα ξαναπάω για φτιάξω ένα μικρό αφιέρωμα.
Ο λόγος που δεν έχω υλικό, ενώ είχα πει ότι σίγουρα θα το κάνω, είναι ότι οι μέρες που περάσαμε εκεί, ήταν ακριβώς οι μέρες των capital controls, οπότε πού καρδιά για περιπλανήσεις & φωτογραφίσεις...

Η βάπτιση λοιπόν, σε αντίθεση με τη μιζέρια του ιστορικού σημείου, ήταν τόσο πλούσια σε όλα (υλικό φωτογραφικό/ χαρά/ γέλια/ αγκαλιές/ πειράγματα/ συγκίνηση/ καρδιά)  που δεν χωράει με τίποτε σε μια μόνο ανάρτηση, οπότε σκέφτηκα ότι η τριλογία είναι ακριβώς ό,τι ταιριάζει για την περίσταση.

Σήμερα θα δείτε την προετοιμασία στο σπίτι, μαζί με τους γονείς που θα δουν τις φωτογραφίες τους για πρώτη φορά, μιας και διάλεξαν το σενάριο της έκπληξης για τα αποκαλυπτήρια. Αν δεν καταλάβατε ήδη, το μυστικό για την επιτυχία αυτής της βάπτισης βρίσκεται στο πόσο πειραχτήρια είναι οι δυο γονείς.
Ήταν απόλαυση το να τους καταγράφουμε.
Μην ξεχάσετε στο τέλος των φωτογραφιών να δείτε και το teaser της ταινίας τους.

















19 σχόλια:

  1. Τι απίστευτο φατσούλι είναι αυτό!
    Και οι φωτογραφίες πόσο όμορφες, γεμάτες φως και χαμόγελα!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ματάρες Θεέ μου!! να ζήσει το αγγελούδι και ένα μεγάααλο μπράβο για τις τόσο όμορφες φωτογραφίες!! ανυπομονώ για τη συνέχεια!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκινητικές Μαριάννα μου! Είμαι κι εγώ από την Κάρυστο. Από το δίπλα χωριό, τον Αετό. Με άγγιξαν πολύ ίσως γιατί έχουν μια αύρα κι ένα φως η φωτογραφίες σου από τα δικά μου παιδικά χρόνια. Θα περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ τυχερή. Είδα ότι υπήρχαν κι άλλα χωριά τριγύρω και σκάω που δεν πρόλαβα να εξερευνήσω. Στα προσεχώς σίγουρα τα μέρη σου, είναι υπέροχα!

      Διαγραφή
  4. Τέλειες φωτογραφίες Μαριάννα μου.Πολύ γλυκούλικο μωράκι.Καλά όταν βλέπω τέτοιους κήπους και αυλές ζηλεύω πάρα πολύ .....Μακάρι να είχαμε και εμείς αυτή τη δυνατότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου!! Μα τέλειο και το περιβάλλον! Αναρωτιέμαι ..Όλοι ζουν σε τέτοια υπέροχα μέρη ή εσύ τα κάνεις να φαίνονται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι αυλές αγαπημένη υπάρχουν στην επαρχία, αλλά αντέχουμε; Εγώ το λέω πως όχι...

      Διαγραφή
  6. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Μπράβο σε σένα στους γονείς και φυσικά φτου φτου σε αυτό το αγγελούδι!!! Αααα Μαριάννα και φυσικά μην ξεχάσω ότι πρέπει φέτος να μην μας αφήσεις χωρίς κόνσεπτ φωτογράφισης! Αντε περιμένουμε ανακοίνωση! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Κάλη! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το thumbs up :) Ήθελα ήδη να έχω οργανώσει ένα event και φέτος, αλλά δυστυχώς δεν επέτρεψαν οι συνθήκες. Επιφυλλάσσομαι… Φιλιάααα

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου για ακόμη μια φορά!! Αναμένουμε το Β' μερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες! Και το βιντεάκι..με τα πατουσάκια αχ αχ!
    Φιλάκια,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως πάντα, υπέροχη δουλειά! το βιντεακι δυστυχώς δεν το ανοιξε αλλά ειμαι σίγουρη ότι είναι υπέροχο! πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη δουλειά για μίαν ακόμη φορά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαριάννα μου μα τόσο πόσο απλολαμβάνω τις φωτογραφίες σου δεν λέγεται.. Μιλάνε από μόνες τους.. Ξεχνάς να διαβάσεις το κείμενο... (εντάξει το έκαν αλλά μετά... όπως και το βίντεο..) Για ακόμα μια φορά με ηρέμησες... Μπράβο κορίτσι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για άλλη μια φορά φαίνεται το ταλέντο σου!Μπράβο φιλενάδα!Κρίμα που είμαστε τόσο μακρυά,αλλιώς θα μας έκανες κι εμάς μια φωτογράφηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα Βάσω… Δεν θα κατάφερνα να κρατήσω σταθερή τη μηχανή αν με άρχιζες στα αστεία σου :)) :Ρ

      Διαγραφή
  13. Κική μου είσαι μια κούκλα κοριτσάρα μου! Μαριάννα μπράβο για την εξαιρετική σου δουλειά. Φέτος βρέθηκα κι εγώ στην Κάρυστο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά συναντήθηκα με την τρελοφαμίλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανέμορφες εικόνες Μαριάννα μου !!! Αποτύπωσες φανταστικά την αγάπη της οικογένειας και τη θετικής τους ενέργεια!! Πολλά φιλιά Μαριάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...